Japanese Head Spa Limburg

Kom naar onze head spa voor de ultieme zen ervaring. Waar we gespecialiseerde aandacht besteden aan een gezonde hoofdhuid en haar, voor ieder persoon op maat! Wij gebruiken natuurlijke en biologische producten die het beste passen bij jouw haar.

Gezichtsmasker

Geniet van een gezichtsmasker tijdens het stomen.

Japanese Head Spa Treatment

Ervaar hoe het is om helemaal tot jezelf te komen.

Handmassage

Geniet van een handmassage tijdens de Japanese Head Spa.

Japanese Head Spa Treatment

90 minuten

Ervaar hoe is is om even helemaal tot jezelf te komen. In een ontspannen sfeer, draait het even hélemaal om jou! -Hoofdhuid scan before -Hoofd-nek-schouder massage -Grondig wassen -Chinese kruiden circulatie (regenboogstraaltjes) -Stomen van het haar en de hoofdhuid met etherische oliën -Een voedend haarmaskers -Droogföhnen van het haar -Hoofhuid scan after.

Extra:

Beauty Bar

90 minuten

Behandeling op de natuurlijke nagel Bij binnenkomst worden je voeten gedesïnfecteerd in een voetenbadje. Je krijgt een russian pedicure aan de teennagels, waarna de BIAB word aangebracht. Op het einde volgt een kleine voetmassage en dan zien je tenen er weer prachtig uit.

BIAB pedicure

90 minuten — Behandeling op de natuurlijke nagel Bij binnenkomst worden je voeten gedesïnfecteerd in een voetenbadje. Je krijgt een russian pedicure aan de teennagels, waarna de BIAB word aangebracht. Op het einde volgt een kleine voetmassage en dan zien je tenen er weer prachtig uit.

BIAB manicure

90 minuten — Behandeling op de natuurlijke nagel Je nagels worden in model gevijld en je krijgt een uitgebreide Russian manicure. De biab word aangebracht op je nagels en tot slot krijg je een korte handmassage.

Extra:

Maak nu een afspraak bij

Japanse Headspa Limburg